WINTER MENUKAART
De gerechten op de winter menukaart zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 29 oktober 2024.
SNACKS EN ZOETIGHEDEN
SNACKS (van 12u tot 17u) | |
Croque Monsieur: enkel / dubbel | 9 15 |
Croque Madame: enkel / dubbel | 10 16 |
Hoeve toast Americain preparé: open belegd met bereide rundstartaar, micro cress en Worcester mayonaise | 18 |
Hoeve toast Benedict met zalm: open belegd met gerookte zalm, spinazie, gepocheerd ei, guacamole en lente-ui | 19 |
Hoeve toast met mozzarella: open toast belegd met gegratineerde mozzarella en tomaat | 18 |
Boerenomelet met groenten en spek | 19 |
Groentenomelet: gerolde vegetarische omelet met fijne groenten | 18 |
ZOETIGHEDEN (van 14u tot 17u) | |
Wafel met suiker | 7 |
Wafel met slagroom | 8 |
Wafel met aardbeien | 12 |
Huisgemaakte pannenkoeken (2 stuks) met suiker / siroop / confituur | 8 |
Kinderpannenkoek | 4 |
Pannenkoeken ‘Mikado’ (2 stuks) met ijs en chocoladesaus | 11 |
KINDERGERECHTEN
Kipfilet met appelmoes en frietjes | 12 |
Mini vidé met sla en frietjes | 12 |
Spaghetti bolognaise | 12 |
Curryworst met sla en frietjes | 12 |
Fishsticks met sla en frietjes | 12 |
JUNIOR MENU: Kindergerecht + kinderijsje + verrassing uit De schatkist | 15 |
SALADES
Chef Bowl: rijke salade met tempura van Black Tiger scampi, avocado, edamame, gemengde krokante salade, divers exotisch fruit, Thousand Island dressing en zoete rijst | 28 |
Zalm Bowl: Japanse salade van verse zalm, wakame, furikake, avocado, edamame, gemengde krokante salade, zoete rijst en sriracha-dressing | 28 |
Caesar salade: klassieker met krokante salade, warme kippenhaasjes, hoeve-ei, Parmezaan, croutons en een zachte lookdressing | 24 |
Salade geitenkaas (vegetarisch): gebrande bûche van geitenkaas met korst, gemengde mesclun, rood fruit, hartige croutons, diverse noten, dressing van bosbessencoulis | 26 |
*Inclusief brood |
PASTA’S
Spaghetti Bolognaise: pasta met getomateerde saus van kalfsgehakt | 18 |
Lasagne Bolognaise: ovengerecht van pasta met een laagje van kaaskorst en varkensgehakt | 21 |
Ravioli Tartufata (vegetarisch): gevulde ravioli met boschampignons, ricotta, rucola en truffel-olie | 28 |
*Inclusief brood |
VOORGERECHTEN
Dagverse soep | 9 |
Tataki van tonijn: kort gebakken yellowfin tonijn met avocado, wakame en furikake | 19 |
Gebakken coquilles Saint-Jacques (4 stuks): kort gebakken coquilles met edamame bonen, aardappel, citroenboter, Fleur de sel | 22 |
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en cocktailsaus | 19 |
Kaaskroketten: ambachtelijke Parmezaan kroket met gefrituurde peterselie en tuinkruiden mayonaise | 14/17 |
Rundscarpaccio: Filet d’Anvers carpaccio met groene pesto, truffel-olie, Caesar-mayo, zongedroogde tomaat, Parmezaan en krokante croutons | 19 |
Gebakken ganzenlever: zachte foie gras met toast, uienconfituur en rood fruit | 24 |
Borsalino van Avocado: gevulde verse avocado met fijne brunoise groentjes, Fleur de sel, olijfolie en hummus | 18 |
HOOFDGERECHTEN
– VLAAMSE KLASSIEKERS
Stoofvlees De Brabander: zacht gegaarde stoverij van rundvlees met donker trapistenbier en witloofsalade | 26 |
Vol-au-vent: traag gegaarde hoevekip, bladerdeeggebakje en hollandaisesaus | 26 |
Steak tartaar: vers bereid gemalen rundsvlees met klassieke garnituur van kappertjes, sjalotjes en peterselie | 26 |
Witloof uit de oven: Vlaamse klassieker van gegratineerd witloof met kaaskorst, ham en aardappelpuree | 22 |
– SPECIALITEITEN VAN HET HUIS
Vleesgerechten | |
Filet Mignon 230g (Iers) met warme seizoensgroenten | 32 |
Lamsescalopes met crème van jonge wortel, braadjus, tuinboontjes en aardappelgratin | 32 |
Hamburger Black Angus: rundsburger in brioche met cheddar, augurk, tomaat, ijsbergsla, barbecuesaus en zoete aardappelfrietjes | 28 |
Buikspek Provençale, traag gegaard met crème van jonge wortel, aardappelpuree, bloemkool en braadjus | 30 |
Visgerechten | |
Roodbaarsfilet in kreeftenroomsaus: gebakken filet met aardappelpuree, bieslook en warme Zuiderse groentjes | 32 |
Vispannetje op Oostendse wijze: zacht gestoomde tongrolletjes, zalm, makreel, langoustine en grijze garnaaltjes in witte wijnsaus, fijne groentjes | 30 |
Teriyaki tonijn: kort gebakken yellowfin met sesamkorst, teriyaki saus, krokante wokgroenten en geparfumeerde rijst | 34 |
Scampi van de Chef: gepelde Black Tiger scampi, pittige tomatenroomsaus, koningskruid, fijne groentjes en rijst | 30 |
Gegrilde bloemkoolsteak (vegetarisch): gekadreerd filet-wit met hollandaisesaus, paprika-crème, structuren van tuinkruiden, geserveerd met zoete aardappel | 28 |
*Supplement saus: peperroom / archiduc / bearnaise / vleesjus | 4 |
**Supplement witloofsalade / tomatensla / slamix / warme groenten volgens het aanbod | 5 6 |
Vanaf 8 personen, keuze beperkt tot 3 gerechten. |
Bij alle hoofdgerechten zijn verse frietjes, kroketjes, aardappelpuree, pasta of rijst inbegrepen.
NAGERECHTEN
Appeltaart: warm appelgebakje met kruimelkorst, vanille-ijs en karamel | 12 |
Tiramisu met speculaas korst: Italiaanse klassieker met laagjes van boudoir, Amaretto, koffie en mascarpone | 12 |
Korfje van vers en exotisch fruit: gevulde dragon fruit met verse selectie fruit volgens het seizoensaanbod | 14 |
Crème brûlée: Parijse afsluiter van Anglaise met gebrande karamel-spiegel | 12 |
Moelleux van chocolade: ‘lava cake’ met vanille-ijs en rood fruit (wachttijd van 15 min) | 14 |
Kaastaart: romige taart met crumble van kaneel en afgewerkt met blauwe bessen | 12 |
Vegan frambozentaart met vegan roomijs (VEGAN) | 12 |
ROOMIJS GEYBELS | |
Kinderijsje (vanille en aardbei met discobolletjes) | 5 |
Mini-Dame Blanche | 6 |
Coupe vanille | 7 |
Coupe mokka | 7 |
Coupe chocolade | 8 |
Coupe Mathilde (2 bollen naar keuze) | 5 |
Coupe Dame Blanche (warme chocoladesaus en chocoladeschilfers) | 9 |
Coupe Panaché (mokka, vanille en chocolade) | 7 |
Coupe Brésilienne (2 bollen vanille, 1 bol mokka, nootjes en karamelsaus) | 9 |
Coupe Advocaat (2 bollen vanille en 1 bol chocolade) | 10 |
Coupe frambozensorbet (2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet) | 11 |
*Supplement slagroom | 2 |
– Al onze prijzen zijn inclusief dienst en btw.
– 1 rekening per tafel.
– Vanaf 8 personen, keuze beperkt tot 3 gerechten.
– Consumptie van eigen dranken is niet toegelaten.
– Uw babyvoeding wordt graag opgewarmd aan de bar.
Wij zijn alle dagen open van 11 uur tot 22 uur. Keuken doorlopend open van 12 uur tot 21 uur.
Informatie over allergenen? Vraag het ons! De samenstelling van onze producten kan wijzigen.