ZOMER MENUKAART
De gerechten op de zomer menukaart zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 4 mei 2024.
SNACKS EN ZOETIGHEDEN
SNACKS (van 12u tot 17u) | |
Croque Monsieur: enkel / dubbel | 9 15 |
Croque Madame: enkel / dubbel | 10 16 |
Krokant hoevebrood ‘Benedict’ met avocadosalsa / gesmolten spinazie / gerookte zalm / gepocheerd eitje / mousselinesaus | 19 |
Club Sandwich: zachte kerriemayonaise / kip en krokant spek / sla en tomaat / frietjes | 18 |
Naanbrood met pesto en geroosterde groenten / mozzarella en Serranoham *supplement Serranoham | 16 3 |
Zuurdesem broodje ‘Vitello Tonnato’: kalfslende / tataki van albacore tonijn /tonijn mayo / rucola | 17 |
ZOETIGHEDEN (van 14u tot 17u) | |
Wafel met suiker | 7 |
Wafel met slagroom | 8 |
Wafel met aardbeien | 12 |
Huisgemaakte pannenkoeken (2 stuks) met suiker / siroop / confituur | 8 |
Kinderpannenkoek | 5 |
Pannenkoeken ‘Mikado’ (2 stuks) met ijs en chocoladesaus | 11 |
KINDERGERECHTEN
Spaghetti Bolognaise | 12 |
Curryworst met sla en frietjes | 11 |
Mini vol-au-vont met sla en frietjes | 12 |
Fishsticks met sla en frietjes | 11 |
Kipfilet met appelmoes en frietjes | 12 |
JUNIOR MENU: Hoofdgerecht + kinderijsje + verrassing uit De schatkist | 14 |
SALADES
Salade geitenkaas: warme gekarameliseerde geitenkaas / rozijnentoast / gedroogde vijg / abrikoos / spekcroutons en esdoorndressing | 25 |
Salade kip Tandoori / kruidige Tandoori kip / gepofte paprika / mango en cashewnootjes / yoghurt-limoendressing | 24 |
Salade Niçoise: tataki van albacore tonijn / truffelaardappel / boontjes / ansjovismayonaise | 27 |
*Inclusief brood |
PASTA’S
Spaghetti bolognaise | 18 |
Verse lasagne van de chef | 21 |
Raviolini met krab / groene asperges en zeekraal / macadamia granola en jus van wortel | 32 |
Oosterse groenten dumplings / paksoi / jonge broccoli / dashi bouillon | 23 |
*Inclusief brood |
VOORGERECHTEN
Dagverse soep | 8 |
Rundscarpaccio Filet d'Anvers / gemarineerde artisjokharten / Rendang mayonaise / zoetzure beukenzwam / Dukkah granola | 19 |
Tomaat mozzarella / gemarineerde kumato tomaat / mozzarella van buffelmelk / dragonolie | 16 |
Vitello Tonnato / gebakken kalfslende / tataki van albacore tonijn / kapperappeltjes / tonijnmayonaise | 19 |
Geroosterde mergpijp / rundertartaar / rode uienchutney / crumble van pancetta en hazelnoot | 19 |
Black Tiger scampi’s (5 st.) met lookboter of ‘Diabolique’ | 19 |
Ambachtelijke kaaskroketten met krokante peterselie / crème van oude kaas | 17 |
HOOFDGERECHTEN
– VLAAMSE KLASSIEKERS
Rundsstoofvees / witloofsalade met veldsla en appel | 26 |
Vol-au-vent van traag gegaarde hoevekip / bladerdeeggebakje / mousselinesaus | 25 |
Handgesneden, bereide steak tartaar / gemengd slaatje / frietjes | 26 |
– SPECIALITEITEN VAN HET HUIS
Vleesgerechten | |
Black Angus beefburger / brioche bun / kalkoenspek / gerookte cheddar / sweet potato fries | 27 |
Filet mignon / gepofte tomaat en sjalot / gemengd fris slaatje | 29 |
Gelakte spareribs / geroosterde maïs / chili-limoen mayonaise / gepofte aardappel | 28 |
Lamsrumpsteak, traag gegaard / zalf van jonge wortel en tuinbonen / chimichurri / rozemarijnaardappel | 32 |
Visgerechten | |
Slibtong ‘Meunière’ / gebakken citroen / verse tartaar / kropsla | 32 |
Tijgergarnalen ‘Diabolique’ / pittige paprika velouté / Sepia cracker | 29 |
Stoofpotje van zeevruchten en Nijlbaars / kokosnoot / citroengras / zoete aardappel | 32 |
Dorade Royal / zuiderse groentencompote / gepofte tomaat / crème van puntpaprika / gerookte aardappelpuree | 29 |
*Supplement saus: peperroom / archiduc / bearnaise | 4 |
**Supplement witloofsalade / tomatensla / slamix / warme groenten volgens het aanbod | 5 6 |
Vanaf 8 personen, keuze beperkt tot 3 gerechten. |
Bij alle hoofdgerechten zijn verse frietjes, kroketjes, aardappelpuree, pasta of rijst inbegrepen.
NAGERECHTEN
Moelleux van bittere chocolade met sinaas ganache / gezouten karamel / vanille-ijs (15 min.) | 13 |
Crème brûlée | 10 |
Gekarameliseerde ananas / frozen pina colada / gebrande kokosnoot | 13 |
Tiramisu met aarbei / ladyfingers / virgin mojito espuma | 12 |
Café glacé / vanille- en mokkaijs / koffiesaus / Baileys schuim | 12 |
Vegan framboos & passievrucht gebak / vegan vanille roomijs / frambozensaus (VEGAN) | 12 |
ROOMIJS GEYBELS | |
Kinderijsje (vanille en aardbei met discobolletjes) | 5 |
Mini-Dame Blanche | 6 |
Coupe vanille | 7 |
Coupe mokka | 7 |
Coupe chocolade | 8 |
Coupe Dame Blanche (warme chocoladesaus en chocoladeschilfers) | 9 |
Coupe Panaché (mokka, vanille en chocolade) | 7 |
Coupe Brésilienne (2 bollen vanille, 1 bol mokka, nootjes en karamelsaus) | 9 |
Coupe Advocaat (2 bollen vanille en 1 bol chocolade) | 10 |
Coupe frambozensorbet (2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet) | 11 |
*Supplement slagroom | 2 |
– Al onze prijzen zijn inclusief dienst en btw.
– 1 rekening per tafel.
– Vanaf 8 personen, keuze beperkt tot 3 gerechten.
– Consumptie van eigen dranken is niet toegelaten.
– Uw babyvoeding wordt graag opgewarmd aan de bar.
Wij zijn alle dagen open van 11 uur tot 22 uur. Keuken doorlopend open van 12 uur tot 21 uur.
Informatie over allergenen? Vraag het ons! De samenstelling van onze producten kan wijzigen.