Graag stellen wij u onze culinaire mogelijkheden voor. In een oase van groen en rust aan de rand van de stad bent u van harte welkom voor een lunch, vieruurtje of diner.
SNACKS EN ZOETIGHEDEN (van 12u00 tot 17u00)

SNACKS | |
Croque Monsieur: enkel / dubbel | 9 14 |
Croque Madame: enkel / dubbel | 10 15 |
Krokant hoevebrood ‘Benedict’ met avocadosalsa / gesmolten spinazie / gerookte zalm / gepocheerd eitje / mousselinesaus | 19 |
Club Sandwich: zachte kerriemayonaise / kip en krokant spek / sla en tomaat / frietjes | 18 |
Broodje Brie / appel en honing / compote van cranberries | 16 |
Naanbrood met pesto en geroosterde groenten / mozzarella en Serranoham | 19 |
ZOETIGHEDEN | |
Wafel met suiker | 7 |
Wafel met slagroom | 8 |
Wafel met warme krieken | 11 |
Huisgemaaktec pannenkoeken (2 stuks) met suiker / siroop / confituur | 8 |
Kinderpannenkoek | 5 |
Pannenkoeken ‘Mikado’ (2 stuks) met ijs en chocoladesaus | 11 |
KINDERGERECHTEN

Spaghetti Bolognaise | 12 |
Curryworst met sla en frietjes | 11 |
Mini vol-au-vont met sla en frietjes | 12 |
Fishsticks met sla en frietjes | 11 |
Kipfilet met appelmoes en frietjes | 12 |
JUNIOR MENU: Hoofdgerecht + kinderijsje + verrassing uit De schatkist | 14 |
SALADES

Salade geitenkaas / warme geitenkaasjes met spek (3 st.) op rozijnentoast / blauwe bes en peer / esdoorndressing | 25 |
Salade kip Tandoori / kruidige Tandoori kip / gepofte paprika / mango en cashewnootjes / yoghurt-limoendressing | 24 |
*Inclusief brood |
PASTA’S

Spaghetti Bolognaise | 18 |
Verse lasagne van de chef | 21 |
Vegetarische Gyoza dumplings / kokos en paprika / edamame boontjes | 25 |
Tortelloni met boschampignons en truffel / paddenstoelenjus / parmezaan | 26 |
Papardelle met geroosterde groenten / gehaktballetjes / sausje van kerstomaat | 26 |
*Inclusief brood |
VOORGERECHTEN

Dagverse soep | 8 |
Soepje van strandkrabben met rouille en toast | 15 |
Gerookte forel met Breydelham mousse / groene appel en kers / daslookvinaigrette | 17 |
Gelakt buikspek / kort gebakken Sint-Jacobsvruchten / crème van pastinaak en gerookte amandel | 19 |
Geroosterde mergpijp / rundertartaar / rode uienchutney / crumble van pancetta en hazelnoot | 19 |
Rundscarpaccio / gemarineerde artisjokharten / Rendang mayonaise en zoetzure beukenzwam | 19 |
Mediterrane quiche met geitenkaas / zongedroogde tomaat en spinazie / saus van kerstomaatjes | 18 |
Black Tiger scampi’s (5 st.) met lookboter of ‘Diabolique’ | 19 |
Ambachtelijke kaaskroketten met krokante peterselie / crème van oude kaas | 17 |
Ambachtelijke garnaalkroketten met krokante peterselie / safraan aioli | 19 |
Ambachtelijk duo van kaas- en garnaalkroketten | 18 |
HOOFDGERECHTEN

– VISGERECHTEN
Slibtong ‘Meunière’ (2 stuks) / gebakken citroen / verse tartaar / kropsla | 30 |
Tijgergarnalen ‘Diabolique’ / pittige paprika velouté / Sepia cracker | 28 |
Stoofpotje van vis en Argentijnse gamba / venkel en truffelaardappel | 32 |
Kabeljauwhaasje met miso / zalf van broccoli en paksoi / polenta koekje / mangochutney | 34 |
– VLEESGERECHTEN
Black Angus beefburger / black pepper bun / krokant buikspek en gesmolten cheddar / spicy potato wedges | 27 |
Filet mignon Aberdeen Angus / gepofte tomaat en sjalot / fris slaatje | 29 |
Varkensribroast / Romanesco bloemkool / pickles puree / rode wijnsaus | 28 |
Paardenfilet pur / gebakken paddenstoelen / aardappelpuree met truffel en parmezaan / rode portsaus | 36 |
*Supplement saus: peperroom / archiduc / bearnaise of vleesjus | 4 |
**Supplement witloofsalade / tomatensla / slamix /warme groenten | 5 6 |
Vanaf 10 personen, keuze beperkt tot 3 gerechten. |
– ONZE KLASSIEKERS
Rundsstoofvees ‘Brabançonne’ met witloofsalade | 25 |
Vol-au-vent van traag gegaarde hoevekip, reuze feuilleté en Hollandaisesaus | 25 |
Gehaktballen in tomatensaus, basilicum, selderij en puree | 23 |
Handgesneden, bereide steak tartaar, gemengd slaatje en frietjes | 26 |
Witloofrolletjes met ham en kaassaus gegratineerd, puree | 24 |
Bij alle hoofdgerechten zijn verse frietjes, kroketjes, aardappelpuree, pasta of rijst inbegrepen.
NAGERECHTEN

Moelleux van bittere chocolade met sinaas ganache / gezouten karamel / vanille-ijs (15 min.) | 13 |
Crème Brûlée | 10 |
Apfelstrudel met vanillesaus / amandel-ijs | 13 |
Tiramisu met Amaretti bitterkoekjes / Amarena kersen | 12 |
Baba met Elixir d’Anvers / advocaat / chocolade brownie roomijs | 12 |
ROOMIJS GEYBELS Kinderijsje (vanille en aardbei en discobolletjes) | 5 |
Mini Dame Blanche | 6 |
Coupe Vanille | 7 |
Coupe Mokka | 7 |
Coupe Chocolade | 7 |
Coupe Dame Blanche (warme chocoladesaus en chocolade zand) | 9 |
Coupe Panaché (mokka, vanille en chocolade) | 7 |
Coupe Brésilienne (2 bollen vanille, 1 bol mokka, nootjes en karamelsaus) | 9 |
Coupe Advocaat (2 bollen vanille en 1 bol chocolade) | 10 |
Coupe frambozensorbet (2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet) | 11 |
*Supplement slagroom | 2 |
