ZOMER MENUKAART

Brasserie Hof ter Linden SNACKS EN ZOETIGHEDEN

KLEINE LUNCH (van 12u tot 17u)
Croque Monsieur: enkel
/ dubbel
10
16
Croque Madame: enkel
/ dubbel
11
17
Hoeve toast Americain preparé: open belegd met bereide rundstartaar, micro cress en Worcestershire mayonaise18
Hoeve toast Benedict met zalm: open belegd met gerookte zalm, spinazie, gepocheerd ei, guacamole en lente-ui20
Hoevetoast patatje-kip: Open toast belegd met kip, aardappelsalade, tomaat en bieslook19
Hoevetoast vegan: Open toast belegd met vegan kruidenkaas, radijs, granaatappel, avocado en cresson (vegan)19
Groentenomelet: Gerolde omelet gevuld met warme seizoensgroenten19
Boerenomelet: Gerolde omelet met krokant spek en warme seizoensgroenten20

ZOETIGHEDEN (van 14u tot 17u)
Brusselse wafel met suiker8
Brusselse wafel met slagroom10
Brusselse wafel met aardbeien (seizoen: juni-september)12
Huisgemaakte pannenkoeken (2 stuks) met suiker / siroop / confituur8
Kinderpannenkoek4
Pannenkoeken ‘Mikado’ (2 stuks) met ijs en chocoladesaus12

Brasserie Hof ter Linden KINDERGERECHTEN

Junior-kipfilet met frietjes12
Junior-spaghetti bolognaise12
Fishsticks met frietjes12
Junior-vidé met frietjes12
Junior-curryworst met frietjes12
JUNIOR MENU: Kindergerecht + kinderijsje + verrassing uit De schatkist15

Brasserie Hof ter Linden SALADES

Chef Bowl: rijke salade met tempura van Black Tiger scampi, avocado, edamame, gemengde krokante salade, divers exotisch fruit, Thousand Island dressing28
Zalm Bowl: Japanse salade van verse zalm, wakame, furikake, avocado, edamame, gemengde krokante salade, zoete rijst en sriracha-dressing28
Caesar salade: klassieker met krokante salade, warme kippenhaasjes, hoeve-ei, Parmezaan, croutons en een zachte lookdressing24
Salade geitenkaas: gebrande bûche van geitenkaas met korst, gemengde mesclun, rood fruit, hartige croutons, diverse noten, dressing van bosbessencoulis26
*Inclusief brood
*Supplement frietjes4

Brasserie Hof ter Linden PASTA’S

Ravioli Tartufata (vegetarisch): gevulde ravioli met boschampignons, ricotta, rucola en truffel-olie28
Spaghetti Bolognaise18
Lasagne Bolognaise: ovengerecht van pasta met een laagje van kaaskorst en kalfsgehakt21
Penne Scampi Black Tiger: Al dente pasta met reuzengarnalen in tomatensaus met rucola en Parmezaan26
*Inclusief brood

Brasserie Hof ter Linden VOORGERECHTEN

Dagsoep9
Tataki van tonijn: kort gebakken yellowfin tonijn met avocado, wakame en furikake19
Gebakken coquilles Saint-Jacques (4 stuks): kort gebakken coquilles met edamame bonen, aardappel, citroenboter, Fleur de sel22
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en cocktailsaus (2 stuks)21
Kaaskroketten: ambachtelijke Parmezaan kroketten met gefrituurde peterselie en Cheddarmayonaise (2 stuks)18
Rundscarpaccio: Filet d’Anvers carpaccio met groene pesto, truffel-olie, Caesar-mayonaise, zongedroogde tomaat, Parmezaan en krokante croutons19
Traditie van gerookte Atlantische zalm, in fijne sneetjes, met gesnipperde ui en dille dressing19
Borsalino van Avocado (vegan): gevulde verse avocado met fijne brunoise groentjes, Fleur de sel, olijfolie en hummus18
Sushi-roll (vegan): Krokante versneden sushi van zeewier, edamame en soja-mayonaise19

Brasserie Hof ter Linden HOOFDGERECHTEN

– VLAAMSE KLASSIEKERS

Vol-au-vent: traag gegaarde hoevekip met een reuzefeuilletée, kippenballetjes, champignons en hollandaisesaus, afgewerkt met citroen25
Stoofvlees De Brabander: zacht gegaarde stoverij van rundvlees met donker Trappistbier en witloofsalade26

– SPECIALITEITEN VAN HET HUIS

Vleesgerechten
Filet Mignon 220g (Iers): mals rundsvlees met een fris slaatje33
Eendenborstfilet: Zachte filet met warme seizoensgroenten en demi-glace saus32
Lamsrumpsteak: Malse lamsescalopes met crème van jonge wortel, braadjus, tuinboon en aardappelgratin32
Steak tartaar: Vers bereid gemalen rundsvlees met klassieke garnituur28
Hamburger Black Angus: rundsburger in brioche met cheddar, augurk, tomaat, ijsbergsla, barbecuesaus en zoete aardappelfrietjes28
Visgerechten
Saumon blanche: Op vel gebakken filet, zuiderse groenten, aardappelpuree en kreeftensaus32
Vispannetje op Oostendse wijze: zacht gestoomde tongrolletjes, zalm, makreel, langoustine en grijze garnaaltjes in witte wijnsaus, fijne groentjes29
Teriyaki tonijn: kort gebakken yellowfin met sesamkorst, teriyaki saus, krokante wokgroenten en geparfumeerde rijst34
Scampi van de Chef: gepelde Black Tiger scampi, pittige tomatenroomsaus, koningskruid, fijne groentjes en rijst30
Vegetarisch
Gegrilde bloemkoolsteak (vegetarisch): gekadreerd filet-wit met hollandaisesaus, paprika-crème, structuren van tuinkruiden, geserveerd met zoete aardappel28
*Supplement saus: peperroom / archiduc / bearnaise / vleesjus 4
**Supplement witloofsalade / tomatensla / slamix / gebakken champignons5
6
Vanaf 8 personen, keuze beperkt tot 3 gerechten.

Bij alle hoofdgerechten zijn verse frietjes, kroketjes, aardappelpuree, pasta of rijst inbegrepen.

Brasserie Hof ter Linden NAGERECHTEN

Appeltaart: warm appelgebakje met kruimelkorst, vanille-ijs en karamel12
Tiramisu met speculaas korst: Italiaanse klassieker met laagjes van boudoir, Amaretto, koffie en mascarpone12
Korfje van vers en exotisch fruit: gevulde dragon fruit met verse selectie fruit volgens het seizoensaanbod14
Crème brûlée: Parijse afsluiter van Anglaise met gebrande karamel-spiegel12
Moelleux van chocolade: ‘lava cake’ met vanille-ijs en rood fruit (wachttijd van 15 min)14
Kaastaart: romige taart met crumble van kaneel en afgewerkt met blauwe bessen12
Vegan frambozentaart met vegan roomijs (VEGAN)12

ROOMIJS GEYBELS




Kinderijsje (vanille en aardbei met discobolletjes)5
Mini-Dame Blanche
6
Coupe vanille7
Coupe mokka7
Coupe chocolade8
Coupe Mathilde (2 bollen naar keuze)5
Coupe Dame Blanche (warme chocoladesaus en chocoladeschilfers)9
Coupe Panaché (mokka, vanille en chocolade)7
Coupe Brésilienne (2 bollen vanille, 1 bol mokka, nootjes en karamelsaus)9
Coupe Advocaat (2 bollen vanille en 1 bol chocolade)10
Coupe frambozensorbet (2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet)11
*Supplement slagroom2

– Al onze prijzen zijn inclusief dienst en btw.

– 1 rekening per tafel.

– Vanaf 8 personen, keuze beperkt tot 3 gerechten.

– Consumptie van eigen dranken is niet toegelaten.

– Uw babyvoeding wordt graag opgewarmd aan de bar.

Wij zijn alle dagen open van 11 uur tot 22 uur. Keuken doorlopend open van 12 uur tot 21 uur.

Informatie over allergenen? Vraag het ons! De samenstelling van onze producten kan wijzigen.

Brasserie Hof ter Linden - logo wit