Graag stellen wij u onze culinaire mogelijkheden voor. In een oase van groen en rust aan de rand van de stad bent u van harte welkom voor een lunch, vieruurtje of diner.
SNACKS EN HOEVEBROODJES (van 12u00 tot 17u00)

Croque Monsieur: enkel / dubbel | 8 12 |
Croque Madame: enkel / dubbel | 10 14 |
Croque Bolognaise: enkel / dubbel | 11 15 |
Croque vidée: enkel / dubbel | 11 15 |
Club Sandwich, Thousand Island dressing, gebakken kip, sla, tomaat, spek, eitje, frietjes | 18 |
Hoevebroodje gerookte zalm, ijsbergsla, eitje en peterseliemayonaise | 16 |
Hoevebroodje met rundscarpaccio, rucola, tomaat, groene pesto | 15 |
Hoevebroodje gezond: avocado, selectie verse marktgroenten, hummus | 14 |
Uitsmijter met ham, kaas, eitje, sla en peterseliemayonaise | 15 |
KINDERGERECHTEN

JUNIOR MENU: Hoofdgerecht + kinderijsje + verrassing uit De schatkist | 14 |
Spaghetti Bolognaise | 11 |
Curryworst met sla en frietjes | 10 |
Fishsticks met sla en frietjes | 12 |
Halve kipfilet met sla en frietjes | 11 |
Mini vol-au-vont met sla en frietjes | 11 |
SALADES

Caesar salade met kip, ijsbergsla, hoeve-eitje, krokant spek en zachte lookdressing | 21 |
Salade geitenkaas: gegrild met honing, rood fruit, rucola en frambozendressing | 23 |
Chef salade met scampi, kip, hoeve-eitje, exotisch fruit en mandarijndressing | 24 |
Salade Niçoise met verse tonijn, zachte mosterddressing, seizoensgroenten en ansjovis | 25 |
PASTA’S

Spaghetti “Bolognaise” | 17 |
Lasagna “Al Forno” | 19 |
Pasta diabolique: scampi, tomaat, rucola, Parmezaan en chilli | 25 |
Pasta all’ Arabiata | 21 |
Ravioli Tartufata: gevulde ravioli van ricotta, truffel, rucola, champignons en Parmezaan | 24 |
VOORGERECHTEN

Dagverse soep | 7 |
Tomatensoep met balletjes | 8 |
Belgische artisanale garnaalkroketten met gefrituurde peterselie, grijze garnalen | 17 |
Belgische artisanale kaaskroketten met gefrituurde krulpeterselie, Parmezaan | 16 |
Duo van Belgische artisanale kaas- en garnaalkroketten | 17 |
Toast Champignons: gebakken in zachte knoflook en wortelcrème | 15 |
Rundscarpaccio Filet d’Anvers met groene pesto en truffelolie | 17 |
Scampi “13/15” Black Tiger (5 st): curry of look of van de Chef | 19 |
Gevulde avocado, humus, basilicumpesto en fijne brunoise groentjes | 16 |
Kort gebakken Sint-Jacobsvruchten in verse boter, fijne groentjes en fleur de sel | 19 |
Vitello tonato van kalf, tonijn, rucola en kappertjes | 18 |
HOOFDGERECHTEN

– VISGERECHTEN
Zalmfilet Béarnaise met fijne julienne groenten en pommes Dûchesse | 30 |
Slibtong (3 stuks) met citroenboter, verse tartaar en fris slaatje | 29 |
Tonijnlet, wokgroentjes en teriyaki saus | 31 |
Kabeljauwhaasje beurre blanc, grijze garnalen en preipuree | 29 |
– VLEESGERECHTEN
Filet Pur (220gr.) rijk gemarmerd Ierse Black Agnus met fris gemengd slaatje | 33 |
Entrecote Aberdeen (250gr.) kruidenboter, fris slaatje en peterselie aardappel | 31 |
Traaggegaard buikspek, wortelcrème, bloemkool, puree en braadjus | 26 |
Groenten vol-au-vent: selectie van warme seizoensgroentjes | 23 |
Kiplet met fris slaatje en saus naar keuze | 22 |
Wagyu burger, burger saus, gekarameliseerde ajuin, cheddar en krokant spek | 32 |
Veggie burger: vegan cheddar, gekarameliseerde ui en guacamole | 24 |
– UIT DE KEUKEN VAN DE KOETSIER
Vol au Vent Marie-Antoinette stoofpotje van kip in een reuzefeuilleté met Hollandaise | 23 |
Stoofvlees Brabançonne : Traag-gegaard runds-Limousin in abdijbier en witloofsalade | 23 |
Bereide Steak Tartaar: met traditionele garnituur en verse frietjes | 25 |
Vispannetje op Oostendse wijze: selectie van schartongrolletjes, zalm, makreel, mosseltjes, brunoise van groentjes, langoustine en grijze garnalen | 26 |
Bij alle hoofdgerechten zijn verse frietjes, kroketjes, aardappelpuree, pasta of rijst inbegrepen.
ZOETIGHEDEN (van 14u00 tot 17u00)

Wafel met suiker | 7 |
Wafel met slagroom | 8 |
Wafel met slagroom en verse Aardbeien (seizoen) | 11 |
Wafel met slagroom en verse bessen uit de tuin (seizoen) | 12 |
Pannenkoeken met suiker / siroop / confituur | 7 |
Kinderpannenkoek | 5 |
Pannenkoeken met ijs en chocoladesaus | 10 |
Tarte tatin met vanille-ijs: Traditioneel appelgebakje van de "gezusters Tatin" | 10 |
Crème Brûlée | 9 |
Tiramisu met speculaaskorst met Amaretto, boudoirs en mascarponé | 11 |
Verse moelleux van chocolade met vanille roomijs (wachttijd 15 min.) | 13 |
Duo van Côte d’Or choco-mousse: donkere en witte mousse met frambozen uit onze tuin | 12 |
Kinderijsje met hoorntje en lolly: vanille en aardbei | 5 |
Coupe Mathilde: 2 bollen naar keuze | 5 |
Coupe Vanille : 3 bollen | 7 |
Coupe Mokka : 3 bollen | 7 |
Coupe Chocolade : 3 bollen | 7 |
Coupe Dame Blanche: 3 bollen vanille en warme chocoladesaus | 9 |
Coupe Brésilienne: 2 bollen vanille en 1 bol mokka, Brésilienne noten en karamel | 8 |
Coupe Advocaat: 2 bollen vanille, 1 bol chocolade en advocaat | 10 |
Coupe Banana Split | 10 |
Coupe Italian: 4 bollen ijs met snoep, koekjes, slagroom en coulis | 14 |
Coupe verse aardbeien: met 2 vanille bollen,1 bol aardbei en verse aardbeicoulis | 11 |
Coupe frambozensorbet: met 2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet, verse frambozen en munt | 10 |
