Graag stellen wij u onze culinaire mogelijkheden voor. In een oase van groen en rust aan de rand van de stad bent u van harte welkom voor een lunch, vieruurtje of diner.

Brasserie Hof ter Linden HOEVEBROODJES (tot 18u00)

Met kip, tomaat, spek, hoeve-eitje, thousand island dressing13
Met gemarineerde zalm, tomaat, mesclun, rode ajuin, dille dressing14
Met rundscarpaccio, rucola, tomaat, groene pesto13
Gezond: avocado, selectie verse marktgroenten, humus13

Brasserie Hof ter Linden SNACKS (tot 18u00)

Croque Monsieur: enkel
/ dubbel
7
9
Croque Madame: enkel
/ dubbel
9
12
Omelet natuur12
Boerenomelet: spek, champignons, tomaat, spinazie,, aardappelen, ui en kaas 15

Brasserie Hof ter Linden KINDERGERECHTEN

JUNIOR MENU: Hoofdgerecht + kinderijsje + verrassing uit De schatkist13
Spaghetti Bolognaise10
Fishsticks met sla en frietjes11
Kippennuggets met sla en frietjes10
Curryworst met sla en frietjes9
Hamburger met sla en frietjes11

Brasserie Hof ter Linden SALADES

Caesar salade met kip, ijsberg, hoeveëitje, krokant spek en zachte lookdressing19
Salade geitenkaas: gegrild met honing, rood fruit, rucola en frambozendressing20
Chef salade met scampi, kip, hoeve-eitje, exotisch fruit en mandarijndressing22
Vegie-salade: selectie van diverse koude marktgroentjes, gemarineerde artisjok en zachte citroenvinaigrette19

Brasserie Hof ter Linden PASTA’S

Spaghetti “Bolognaise”14
Lasagna “Al Forno”16
Penne Carbonara: met spek, tuinkruiden, spinazie en Parmezaan17
Penne Scampi: met rode pesto rucola en Parmezaan19
Ravioli Arabiata: vulling van spinazie en ricotta, met warme groentjes, tomatensaus en Parmezaan18

Brasserie Hof ter Linden VOORGERECHTEN

Dagverse soep6
Tomatensoep7
Tomaat-garnaal (1): Traditioneel gepeld en gevuld met verse grijze garnalen, fijne salade, peterseliecrème18
Belgische artisanale garnaalkroketten met gefrituurde peterselie, grijze garnalen16
Belgische artisanale kaaskroketten met gefrituurde krulpeterselie, Parmezaan15
Toast Champignons: gebakken in zachte knoflook en wortelcrème14
Wandeling van oester, gebakken coquis, verse garnaal en gerookte zalm19
Sacoche van gerookte zalm, waterkers, witte raap en toetsen van dille17
Rundscarpaccio Fliet d’Anvers 16
Gebakken ganzenlever met krokante rozijnentoast, veenbessenconfituur en jus de rôti19
Scampi “13/15” Black Tiger (5 st): curry of look of van de Chef16
Gevulde avocado, humus, basilicumpesto en fijne brunoise groentjes15

Brasserie Hof ter Linden HOOFDGERECHTEN

– VISGERECHTEN

Coquis St.Jacques (6) : gebakken in citroen, roomboter met aardappelcrème en fijne brunoise groentjes 27
Vispannetje op Oostendse wijze: selectie van Schartongrolletjes, Zalm, Makreel, mosseltjes, brunoise van groentjes, langoustine en grijze garnalen23
Zalmfilet Béarnaise met fijne julienne groenten en pommes Dûchesse24
Tonijnfilet Bonito : gebakken filet met sesamkorst, krokante wokgroentjes en fijne aardappeltjes29
Tomaat-garnaal (2) :traditioneel gepeld en gevuld met grijze garnalen, fijne salade, peterseliecrème30
Forel Meuniére : gebakken in boter en amandeltjes22

– VLEESGERECHTEN

Filet Pur (220gr) rijk gemarmerd Ierse Black Agnus met fris gemengd slaatje29
Filet Mignon van de Ierse kogel (250gr) mals rundsvlees met seizoengroentjes23
Gemarineerde lamskoteletjes met tijm, mosterd, warme groentjes jus 27
Côte à L'os "Maître d'hotel" (800 gr à 1 kg) - minimum 2 pp30/pp

– UIT DE KEUKEN VAN DE KOETSIER

Vol au Vent Marie-Antoinette stoofpotje van kip in een reuzefeuilleté met Hollandaise19
Stoofvlees Brabançonne : Traag-gegaard runds-Limousin in abdijbier en witloofsalade19
Steak Tartaar : met traditionele garnituur en verse frietjes23

Bij alle hoofdgerechten zijn verse frietjes, kroketjes, aardappelpuree, pasta of rijst inbegrepen.

Brasserie Hof ter Linden ZOETIGHEDEN

Wafel met suiker6
Wafel met slagroom7
Wafel met slagroom en verse Aardbeien (seizoen)10
Wafel met slagroom en verse bessen uit de tuin (seizoen)10
Pannenkoeken met suiker / siroop / confituur5
Kinderpannenkoek3
Pannenkoeken met ijs en chocoladesaus9
Poire Hélène : Trojaanse klassieker van warm peertje, vanille-ijs en warme chocolade9
Verse Moelleux van chocolade (wachttijd van +/-15 min) met vanille roomijs11
Tarte tatin met vanille-ijs: Traditioneel appelgebakje van de "gezusters Tatin"9
Crème Brûlée8
Tiramisu met speculaaskorst met Amaretto, 9
Kaastaart met verse blauwe bessen10
Chocoladetaart met rood fruit9
Wandeling van vers inlands en exotische fruit9
Kinderijsje met hoorntje en lolly: vanille en aardbei4
Coupe Mathilde: 2 bollen naar keuze4
Coupe Dame Blanche: 3 bollen vanille en warme chocoladesaus7
Coupe Vanille : 3 bollen
6
Coupe Brésilienne: 2 bollen vanille en 1 bol mokka, Brésilienne noten en karamel7
Coupe Mokka : 3 bollen 6
Coupe Chocolade : 3 bollen
6
Coupe Advocaat: 2 bollen vanille, 1 bol chocolade en advocaat9
Coupe Banana Split9
Coupe verse aardbeien: met 2 vanille bollen,1 bol aardbei en verse aardbeicoulis10
Coupe frambozensorbet: met 2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet, verse frambozen en munt9
Brasserie Hof ter Linden - logo wit