Graag stellen wij u onze culinaire mogelijkheden voor. In een oase van groen en rust aan de rand van de stad bent u van harte welkom voor een lunch, vieruurtje of diner.
SNACKS (van 12u00 tot 17u00)

Croque Monsieur: enkel / dubbel | 9 14 |
Croque Madame: enkel / dubbel | 10 15 |
Uitsmijter met ham / kaas / spiegelei | 15 |
Krokant hoevebrood ‘Benedict’: guacamole / gesmolten spinazie / gerookte zalm / gepocheerd eitje / mousseline | 19 |
Club Sandwich: zachte kerriemayonaise / kip / krokant spek / sla en tomaat / frietjes | 18 |
Jackfruit pulled porc burger: black pepper bun / tzatziki / ijsbergsla / sweet potato fries (vegetarisch) | 20 |
KINDERGERECHTEN

Spaghetti Bolognaise | 12 |
Curryworst met sla en frietjes | 11 |
Mini vol-au-vont met sla en frietjes | 12 |
Fishsticks met sla en frietjes | 11 |
Kipfilet met appelmoes en frietjes | 12 |
JUNIOR MENU: Hoofdgerecht + kinderijsje + verrassing uit De schatkist | 14 |
SALADES

Caesar salade: Romeinse sla / crispy popcorn chicken / parmezaan / ansjovisdressing | 23 |
Salade geitenkaas: warm geitenkaasje op rozijnentoast / gedroogde vijg / abrikoos | 24 |
Salade Niçoise: tataki van tonijn / truffelaardappel / boontjes / ansjovismayonaise | 27 |
PASTA’S

Spaghetti Bolognaise | 18 |
Verse lasagne van de chef | 21 |
Gewokte tijgergarnalen met Thaise kerrie / cashewnootjes / eiernoedels | 28 |
VOORGERECHTEN

Dagverse soep | 8 |
Noordzeevissoep met saffraan aïoli / toast | 15 |
Gravad lax /Gin en rode biet / gemarineerde venkel / skyr | 19 |
Black Tiger scampi’s met lookboter, Thaise kerrie of ‘Diabolique’ | 18 |
Ambachtelijke kaaskroketten met krokante peterselie / cremeux van oude kaas | 16 |
Ambachtelijke garnaalkroketten met krokante peterselie / crème van rouille | 18 |
Ambachtelijk duo van kaas- en garnaalkroketten | 17 |
Rundscarpaccio Filet d’Anvers / gemarineerde artisjokharten / Rendang mayonaise | 19 |
Gelakte mergpijp / hazelnoot-pancetta crumble / Jack Daniels uiencompote | 19 |
Krokant buikspek / kort gebakken Sint-Jakobsvruchten / pompoen-sinaas chutney / vadouvan | 19 |
HOOFDGERECHTEN

– VISGERECHTEN
Gekorste zalm, zalf van doperwtjes / jonge broccoli / granaatappelvinaigrette / zachte wasabi-puree | 30 |
Slibtong ‘Meunière’ (2 stuks) / gebakken citroen / verse tartaar / kropsla | 30 |
Tijgergarnalen ‘Diabolique’ / pittige paprika velouté / Sepia cracker | 28 |
Kabeljauwhaasje / jonge spinazie / grijze garnalen / gerookte aardappel / mousseline | 34 |
– VLEESGERECHTEN
Black Angus beefburger / black pepper bun / krokant buikspek / Chipotle mayonaise / zoete aardappel-frietjes | 27 |
Schotse flet mignon (Aberdeen Angus) / gepofte tomaat en sjalot / fris slaatje | 29 |
Gebraden Iberico rugflet / crème van pastinaak / gemarineerde beukenzwam en paddenstoelenschuim | 29 |
Vegetarische gyoza dumplings / kokos en edamame boontjes | 25 |
– ONZE KLASSIEKERS
Rundsstoofvees ‘Brabançonne’ met witloofsalade | 24 |
Vol-au-vent van traag gegaarde hoevekip, reuze feuilleté en Hollandaisesaus | 24 |
Gehaktballen in tomatensaus, basilicum, selderij en puree | 22 |
Handgesneden, bereide steak tartaar, gemengd slaatje en frietjes | 26 |
Bij alle hoofdgerechten zijn verse frietjes, kroketjes, aardappelpuree, pasta of rijst inbegrepen.
ZOETIGHEDEN (van 14u00 tot 17u00)

Wafel met suiker | 7 |
Wafel met slagroom | 8 |
Huisgemaaktec pannenkoeken (2 stuks) met suiker / siroop / confituur | 8 |
Kinderpannenkoek | 5 |
Pannenkoeken ‘Mikado’ (2 stuks) met ijs en chocoladesaus | 11 |
Warm appeltaartje ‘Tatin’ met specerijen karamel en vanille-ijs (15 min.) | 11 |
Moelleux met sinaasganache en vanille-ijs (15 min.) | 13 |
Crème Brûlée | 10 |
Carrot cake met pittige pompoensorbet, duindoornbes en walnoot crumble | 13 |
Chocolade brownie met mousse van bittere chocolade, crème van witte chocolade en citrus | 13 |
ROOMIJS GEYBELS Kinderijsje (vanille en aardbei en discobolletjes) | 5 |
Mini Dame Blanche | 6 |
Coupe Vanille | 7 |
Coupe Mokka | 7 |
Coupe Chocolade | 7 |
Coupe Dame Blanche (warme chocoladesaus en chocolade zand) | 9 |
Coupe Panaché (mokka, vanille en chocolade) | 7 |
Coupe Brésilienne (2 bollen vanille, 1 bol mokka, nootjes en karamelsaus) | 9 |
Coupe Advocaat (2 bollen vanille en 1 bol chocolade) | 10 |
Coupe frambozensorbet (2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet) | 11 |
