ZOMER MENUKAART
SNACKS EN ZOETIGHEDEN

KLEINE LUNCH (van 12u tot 17u) | |
Croque Monsieur: enkel / dubbel | 10 16 |
Croque Madame: enkel / dubbel | 11 17 |
Hoeve toast Americain preparé: open belegd met bereide rundstartaar, micro cress en Worcestershire mayonaise | 18 |
Hoeve toast Benedict met zalm: open belegd met gerookte zalm, spinazie, gepocheerd ei, guacamole en lente-ui | 20 |
Hoevetoast patatje-kip: Open toast belegd met kip, aardappelsalade, tomaat en bieslook | 19 |
Hoevetoast vegan: Open toast belegd met vegan kruidenkaas, radijs, granaatappel, avocado en cresson (vegan) | 19 |
Groentenomelet: Gerolde omelet gevuld met warme seizoensgroenten | 19 |
Boerenomelet: Gerolde omelet met krokant spek en warme seizoensgroenten | 20 |
ZOETIGHEDEN (van 14u tot 17u) | |
Brusselse wafel met suiker | 8 |
Brusselse wafel met slagroom | 10 |
Brusselse wafel met aardbeien (seizoen: juni-september) | 12 |
Huisgemaakte pannenkoeken (2 stuks) met suiker / siroop / confituur | 8 |
Kinderpannenkoek | 4 |
Pannenkoeken ‘Mikado’ (2 stuks) met ijs en chocoladesaus | 12 |
KINDERGERECHTEN

Junior-kipfilet met frietjes | 12 |
Junior-spaghetti bolognaise | 12 |
Fishsticks met frietjes | 12 |
Junior-vidé met frietjes | 12 |
Junior-curryworst met frietjes | 12 |
JUNIOR MENU: Kindergerecht + kinderijsje + verrassing uit De schatkist | 15 |
SALADES

Chef Bowl: rijke salade met tempura van Black Tiger scampi, avocado, edamame, gemengde krokante salade, divers exotisch fruit, Thousand Island dressing | 28 |
Zalm Bowl: Japanse salade van verse zalm, wakame, furikake, avocado, edamame, gemengde krokante salade, zoete rijst en sriracha-dressing | 28 |
Caesar salade: klassieker met krokante salade, warme kippenhaasjes, hoeve-ei, Parmezaan, croutons en een zachte lookdressing | 24 |
Salade geitenkaas: gebrande bûche van geitenkaas met korst, gemengde mesclun, rood fruit, hartige croutons, diverse noten, dressing van bosbessencoulis | 26 |
*Inclusief brood | |
*Supplement frietjes | 4 |
PASTA’S

Ravioli Tartufata (vegetarisch): gevulde ravioli met boschampignons, ricotta, rucola en truffel-olie | 28 |
Spaghetti Bolognaise | 18 |
Lasagne Bolognaise: ovengerecht van pasta met een laagje van kaaskorst en kalfsgehakt | 21 |
Penne Scampi Black Tiger: Al dente pasta met reuzengarnalen in tomatensaus met rucola en Parmezaan | 26 |
*Inclusief brood |
VOORGERECHTEN

Dagsoep | 9 |
Tataki van tonijn: kort gebakken yellowfin tonijn met avocado, wakame en furikake | 19 |
Gebakken coquilles Saint-Jacques (4 stuks): kort gebakken coquilles met edamame bonen, aardappel, citroenboter, Fleur de sel | 22 |
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en cocktailsaus (2 stuks) | 21 |
Kaaskroketten: ambachtelijke Parmezaan kroketten met gefrituurde peterselie en Cheddarmayonaise (2 stuks) | 18 |
Rundscarpaccio: Filet d’Anvers carpaccio met groene pesto, truffel-olie, Caesar-mayonaise, zongedroogde tomaat, Parmezaan en krokante croutons | 19 |
Traditie van gerookte Atlantische zalm, in fijne sneetjes, met gesnipperde ui en dille dressing | 19 |
Borsalino van Avocado (vegan): gevulde verse avocado met fijne brunoise groentjes, Fleur de sel, olijfolie en hummus | 18 |
Sushi-roll (vegan): Krokante versneden sushi van zeewier, edamame en soja-mayonaise | 19 |
HOOFDGERECHTEN

– VLAAMSE KLASSIEKERS
Vol-au-vent: traag gegaarde hoevekip met een reuzefeuilletée, kippenballetjes, champignons en hollandaisesaus, afgewerkt met citroen | 25 |
Stoofvlees De Brabander: zacht gegaarde stoverij van rundvlees met donker Trappistbier en witloofsalade | 26 |
– SPECIALITEITEN VAN HET HUIS
Vleesgerechten | |
Filet Mignon 220g (Iers): mals rundsvlees met een fris slaatje | 33 |
Eendenborstfilet: Zachte filet met warme seizoensgroenten en demi-glace saus | 32 |
Lamsrumpsteak: Malse lamsescalopes met crème van jonge wortel, braadjus, tuinboon en aardappelgratin | 32 |
Steak tartaar: Vers bereid gemalen rundsvlees met klassieke garnituur | 28 |
Hamburger Black Angus: rundsburger in brioche met cheddar, augurk, tomaat, ijsbergsla, barbecuesaus en zoete aardappelfrietjes | 28 |
Visgerechten | |
Saumon blanche: Op vel gebakken filet, zuiderse groenten, aardappelpuree en kreeftensaus | 32 |
Vispannetje op Oostendse wijze: zacht gestoomde tongrolletjes, zalm, makreel, langoustine en grijze garnaaltjes in witte wijnsaus, fijne groentjes | 29 |
Teriyaki tonijn: kort gebakken yellowfin met sesamkorst, teriyaki saus, krokante wokgroenten en geparfumeerde rijst | 34 |
Scampi van de Chef: gepelde Black Tiger scampi, pittige tomatenroomsaus, koningskruid, fijne groentjes en rijst | 30 |
Vegetarisch | |
Gegrilde bloemkoolsteak (vegetarisch): gekadreerd filet-wit met hollandaisesaus, paprika-crème, structuren van tuinkruiden, geserveerd met zoete aardappel | 28 |
*Supplement saus: peperroom / archiduc / bearnaise / vleesjus | 4 |
**Supplement witloofsalade / tomatensla / slamix / gebakken champignons | 5 6 |
Vanaf 8 personen, keuze beperkt tot 3 gerechten. |
Bij alle hoofdgerechten zijn verse frietjes, kroketjes, aardappelpuree, pasta of rijst inbegrepen.
NAGERECHTEN

Appeltaart: warm appelgebakje met kruimelkorst, vanille-ijs en karamel | 12 |
Tiramisu met speculaas korst: Italiaanse klassieker met laagjes van boudoir, Amaretto, koffie en mascarpone | 12 |
Korfje van vers en exotisch fruit: gevulde dragon fruit met verse selectie fruit volgens het seizoensaanbod | 14 |
Crème brûlée: Parijse afsluiter van Anglaise met gebrande karamel-spiegel | 12 |
Moelleux van chocolade: ‘lava cake’ met vanille-ijs en rood fruit (wachttijd van 15 min) | 14 |
Kaastaart: romige taart met crumble van kaneel en afgewerkt met blauwe bessen | 12 |
Vegan frambozentaart met vegan roomijs (VEGAN) | 12 |
ROOMIJS GEYBELS | |
Kinderijsje (vanille en aardbei met discobolletjes) | 5 |
Mini-Dame Blanche | 6 |
Coupe vanille | 7 |
Coupe mokka | 7 |
Coupe chocolade | 8 |
Coupe Mathilde (2 bollen naar keuze) | 5 |
Coupe Dame Blanche (warme chocoladesaus en chocoladeschilfers) | 9 |
Coupe Panaché (mokka, vanille en chocolade) | 7 |
Coupe Brésilienne (2 bollen vanille, 1 bol mokka, nootjes en karamelsaus) | 9 |
Coupe Advocaat (2 bollen vanille en 1 bol chocolade) | 10 |
Coupe frambozensorbet (2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet) | 11 |
*Supplement slagroom | 2 |
– Al onze prijzen zijn inclusief dienst en btw.
– 1 rekening per tafel.
– Vanaf 8 personen, keuze beperkt tot 3 gerechten.
– Consumptie van eigen dranken is niet toegelaten.
– Uw babyvoeding wordt graag opgewarmd aan de bar.
Wij zijn alle dagen open van 11 uur tot 22 uur. Keuken doorlopend open van 12 uur tot 21 uur.
Informatie over allergenen? Vraag het ons! De samenstelling van onze producten kan wijzigen.
