Graag stellen wij u onze culinaire mogelijkheden voor. In een oase van groen en rust aan de rand van de stad bent u van harte welkom voor een lunch, vieruurtje of diner.
HOEVEBROODJES (tot 18u00)

Met kip, tomaat, spek, hoeve-eitje, thousand island dressing | 13 |
Met gemarineerde zalm, tomaat, mesclun, rode ajuin, dille dressing | 14 |
Met rundscarpaccio, rucola, tomaat, groene pesto | 13 |
Gezond: avocado, selectie verse marktgroenten, humus | 13 |
SNACKS (tot 18u00)

Croque Monsieur: enkel / dubbel | 7 9 |
Croque Madame: enkel / dubbel | 9 12 |
Omelet natuur | 12 |
Boerenomelet: spek, champignons, tomaat, spinazie,, aardappelen, ui en kaas | 15 |
KINDERGERECHTEN

JUNIOR MENU: Hoofdgerecht + kinderijsje + verrassing uit De schatkist | 13 |
Spaghetti Bolognaise | 10 |
Fishsticks met sla en frietjes | 11 |
Kippennuggets met sla en frietjes | 10 |
Curryworst met sla en frietjes | 9 |
Hamburger met sla en frietjes | 11 |
SALADES

Caesar salade met kip, ijsberg, hoeveëitje, krokant spek en zachte lookdressing | 19 |
Salade geitenkaas: gegrild met honing, rood fruit, rucola en frambozendressing | 20 |
Chef salade met scampi, kip, hoeve-eitje, exotisch fruit en mandarijndressing | 22 |
Vegie-salade: selectie van diverse koude marktgroentjes, gemarineerde artisjok en zachte citroenvinaigrette | 19 |
PASTA’S

Spaghetti “Bolognaise” | 14 |
Lasagna “Al Forno” | 16 |
Penne Carbonara: met spek, tuinkruiden, spinazie en Parmezaan | 17 |
Penne Scampi: met rode pesto rucola en Parmezaan | 19 |
Ravioli Arabiata: vulling van spinazie en ricotta, met warme groentjes, tomatensaus en Parmezaan | 18 |
VOORGERECHTEN

Dagverse soep | 6 |
Tomatensoep | 7 |
Tomaat-garnaal (1): Traditioneel gepeld en gevuld met verse grijze garnalen, fijne salade, peterseliecrème | 18 |
Belgische artisanale garnaalkroketten met gefrituurde peterselie, grijze garnalen | 16 |
Belgische artisanale kaaskroketten met gefrituurde krulpeterselie, Parmezaan | 15 |
Toast Champignons: gebakken in zachte knoflook en wortelcrème | 14 |
Wandeling van oester, gebakken coquis, verse garnaal en gerookte zalm | 19 |
Sacoche van gerookte zalm, waterkers, witte raap en toetsen van dille | 17 |
Rundscarpaccio Fliet d’Anvers | 16 |
Gebakken ganzenlever met krokante rozijnentoast, veenbessenconfituur en jus de rôti | 19 |
Scampi “13/15” Black Tiger (5 st): curry of look of van de Chef | 16 |
Gevulde avocado, humus, basilicumpesto en fijne brunoise groentjes | 15 |
HOOFDGERECHTEN

– VISGERECHTEN
Coquis St.Jacques (6) : gebakken in citroen, roomboter met aardappelcrème en fijne brunoise groentjes | 27 |
Vispannetje op Oostendse wijze: selectie van Schartongrolletjes, Zalm, Makreel, mosseltjes, brunoise van groentjes, langoustine en grijze garnalen | 23 |
Zalmfilet Béarnaise met fijne julienne groenten en pommes Dûchesse | 24 |
Tonijnfilet Bonito : gebakken filet met sesamkorst, krokante wokgroentjes en fijne aardappeltjes | 29 |
Tomaat-garnaal (2) :traditioneel gepeld en gevuld met grijze garnalen, fijne salade, peterseliecrème | 30 |
Forel Meuniére : gebakken in boter en amandeltjes | 22 |
– VLEESGERECHTEN
Filet Pur (220gr) rijk gemarmerd Ierse Black Agnus met fris gemengd slaatje | 29 |
Filet Mignon van de Ierse kogel (250gr) mals rundsvlees met seizoengroentjes | 23 |
Gemarineerde lamskoteletjes met tijm, mosterd, warme groentjes jus | 27 |
Côte à L'os "Maître d'hotel" (800 gr à 1 kg) - minimum 2 pp | 30/pp |
– UIT DE KEUKEN VAN DE KOETSIER
Vol au Vent Marie-Antoinette stoofpotje van kip in een reuzefeuilleté met Hollandaise | 19 |
Stoofvlees Brabançonne : Traag-gegaard runds-Limousin in abdijbier en witloofsalade | 19 |
Steak Tartaar : met traditionele garnituur en verse frietjes | 23 |
Bij alle hoofdgerechten zijn verse frietjes, kroketjes, aardappelpuree, pasta of rijst inbegrepen.
ZOETIGHEDEN

Wafel met suiker | 6 |
Wafel met slagroom | 7 |
Wafel met slagroom en verse Aardbeien (seizoen) | 10 |
Wafel met slagroom en verse bessen uit de tuin (seizoen) | 10 |
Pannenkoeken met suiker / siroop / confituur | 5 |
Kinderpannenkoek | 3 |
Pannenkoeken met ijs en chocoladesaus | 9 |
Poire Hélène : Trojaanse klassieker van warm peertje, vanille-ijs en warme chocolade | 9 |
Verse Moelleux van chocolade (wachttijd van +/-15 min) met vanille roomijs | 11 |
Tarte tatin met vanille-ijs: Traditioneel appelgebakje van de "gezusters Tatin" | 9 |
Crème Brûlée | 8 |
Tiramisu met speculaaskorst met Amaretto, | 9 |
Kaastaart met verse blauwe bessen | 10 |
Chocoladetaart met rood fruit | 9 |
Wandeling van vers inlands en exotische fruit | 9 |
Kinderijsje met hoorntje en lolly: vanille en aardbei | 4 |
Coupe Mathilde: 2 bollen naar keuze | 4 |
Coupe Dame Blanche: 3 bollen vanille en warme chocoladesaus | 7 |
Coupe Vanille : 3 bollen | 6 |
Coupe Brésilienne: 2 bollen vanille en 1 bol mokka, Brésilienne noten en karamel | 7 |
Coupe Mokka : 3 bollen | 6 |
Coupe Chocolade : 3 bollen | 6 |
Coupe Advocaat: 2 bollen vanille, 1 bol chocolade en advocaat | 9 |
Coupe Banana Split | 9 |
Coupe verse aardbeien: met 2 vanille bollen,1 bol aardbei en verse aardbeicoulis | 10 |
Coupe frambozensorbet: met 2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet, verse frambozen en munt | 9 |
