Wildsuggesties vanaf donderdag 25/10/2018
Voorgerecht
Duo van wildkroket met fazantenpaté, peperroom, ajuinconfituur, truffelchips en vijgenbrood14,90
Witte beuling en krokante kikkerbilletjes met zachte knoflook en bloemkoolcrème14,90
***
Hoofdgerecht
Hertenkoteletjes rosé met zwarte beuling knolselderpuree, stoofpeertje, pocheerde jonagold en braadjus34,90
Hazenrugfilet “Harlekijn”, ganzenlever, veenbessen, witloof, buikspek, aardappel-spruitjes puree wildjus29,90
***
Nagerecht
Verloren brood met kastanje crème, praliné-ijs, speculaas, kaneel en esdoornsiroop8,90
Kerstmenu & Nieuwjaarsmenu
Kerstmenu : dinsdag 25/12/2018 - enkel op reservatie
Amuse van de chef
Duo van reuzengamba en buikspek met mousse van pompoen, basilicum en wasabi-crème
Gevulde kalkoen met foie gras, truffel, boschampignons, mousse van aardappel en fine champagne
Miniflensjes met tiramisu van advocaat en chocolade€43 pp
******
Nieuwjaarsmenu : dinsdag 01/01/2019 - enkel op reservatie
Amuse van de chef
Gratin van Sint-Jakobsvruchten & zwarte beuling
Chateaubriand van hert met wildfond en warme seizoensgroentjes
of
Kabeljauw Royale met grijze garnalen, mousseline en aardappelpuree
Dessert folle van kletskop, nougat, chocolade, praliné-ijs en profiteroles
€ 43 pp
Brasserie Hof ter Linden - logo wit