Suggesties vanaf 07/03/2020



Voorgerechten
Traditioneel vogelnestje met crème van bloemkool in een badje van braadjus13,90
Escargots Flamande :
in een bedje van avocado, wortelcrème en kruidenboter
14,90
***
Hoofdgerechten
Côte à l'os maître d'hôtel : 800gr a 1000 gr - 2personen
heerlijke beenhouwers klassieker geserveerd met een seizoenssalade, verse boter, fleur du sel en saus naar keuze
59,90
Gebakken roodbaars Florentine :
spinazie, ricotta, aardappelcrème en rode pesto
24,90
***
Nagerechten
Slalom van madeleintjes, praliné-ijs en warme Callebaut chocolade
7,90
Folie van granaatappel, Hongaarse warme boules en sorbet van passievrucht8,90
***
Suggestiewijnen :
Frankrijk - Limoux
Château Antugnac Limoux "Terres Amoureuses"
glas 6
fles 34
Italië - Puglia
Poggio Pasano Negroamaro "Cantina Sava"
glas 5
fles 25
Italië - Sicilië
Le Sabbie del Etna Rosso "Firriato"
glas 7
fles 39

Brasserie Hof ter Linden - logo wit