Suggesties



Voorgerechten
Halve kreeft "Belle vue" (250gr) met avocado en een kruidensalade24
Franse Oesters (6st) in ijsbadje met zacht brood18
Kort gebakken Coquis(4) met fijne seizoensgroentjes, geklaarde boter en fleur du sel17
Gebakken ganzenlever met rozijnentoast, braadjus en rood fruit18
***
Hoofdgerechten
Mosselen "Chef Choice" :
Goudmerk mosselen (450gr) met halve kreeft, grijze garnalen, witte wijnsaus, bieslook, brunoise tomaat en Hertogin aardappel
36
Gebakken Forel :
in verse boter met amandelen, fijne peterselie en een kleine salade
24
Salade Folle :
Luxe salade van Franse oesters(2), langoustines(2), gerookte zalm, forelkaviaar, Breydelham, terrine van foie gras, avocado, fruit en framboosvinaigrette
30
Zeevruchtenschotel (min 2 pers.) :
Selectie van 1/2 kreeft, 1/2 Noordzee krab, 3 franse oesters, wulken, alikruiken, grijze garnalen, 2 langoustines, gerookte zalm en gemarineerde coquilles
48 pp
***
Nagerechten
Panna cotta van vanille met marshmallow en verse aardbeien8
Moelleux van chocolade met vanille roomijs en vers fruit11

Brasserie Hof ter Linden - logo wit